Uw Naam
Uw Bericht

Gastenboek Afspanning de Swaen

van biesen anne, groep "de tieners" - maandag, 08 oktober 2018 om 10:42
Wij hebben echt genoten van ons dineetje.
De sfeer was goed,de bediening heel vlot en vriendelijk,het eten overheerlijk,het kon niet beter zijn.
jullie mogen ons nog verwachten.
Bedankt

Iris Vandevelde - maandag, 08 oktober 2018 om 07:41
Ik genoot op zondag 30 september 2018 samen met mijn man en familie (14 personen) van een heerlijk middagmaal in het zonnetje op de binnenplaats van Afspanning De Swaen als afsluiter van een zalig weekendje in 's Gravenvoeren. Heel lekker eten. Erg vriendelijke en vlotte bediening. Rustig kader. Een aanrader als je in de buurt komt.

GROEP SAMANA BETEKOM - maandag, 11 juni 2018 om 19:53
Heerlijke daguitstap gehad in de Voerstreek met onze groep van 42 personen op 9 juni 2018.
Hartelijke en tip top verzorgde ontvangst in Afspanning De Swaen waar we niet alleen ochtendkoffie (met taart, likeurtje en bonbon)kregen maar ook lekker gegeten hebben s'middags en s'avonds. De bediening was uitermate vriendelijk en verzorgd. Het eten : lekker en uitgebreid.
Iets om te herhalen ! Aanrader !

van onsem danny - zondag, 13 mei 2018 om 22:23
Na een verkwikkende wandeling heel lekker gegeten in een rustig en zeer gezellige lokatie met een vriendelijke bediening! TOP!!!
Komen hier zeker terug!

Anneke - dinsdag, 03 april 2018 om 11:56
Idd mooie locatie maar daarbij is alles gezegd. Met Pasen als koppel een spaghetti gaan eten, de saus was lekker maar de spaghetti was nog hard. Toen ik het liet weten kwamen ze gewoon terug met mijn bord en zei de bazin dat die wel goed was?? Denk dan ze dan toch maar eens een cursus moeten volgen hoe het wel moet!!! Mss als je in groep gaat dan ze dan meer hun best doen? Wij gaan zeker niet meer terug das zeker. Klant is koning toch? We moeten er toch voor betalen dan moet het ook in orde zijn!!

jeanne boosten - zondag, 31 december 2017 om 13:25
zie dat een wandelmaatje ons al voor is geweest!!! Derde kerstdag- bestaat deze?- in 'Afspanning De Swaen' heerlijk en gezellig getafeld. Gereserveerd voor onze grote wandelgroep!!! Maar alle gerechten kwamen tegelijk op tafel, waardoor er gezamenlijk kon worden gegeten. De prettige bediening en romantische ambiance maakte het geheel in de mooie Voerstreek helemaal 'af'. Vraagt voor meer!!!

leonie - donderdag, 28 december 2017 om 16:36
"3e kerstdag" heerlijk geluncht en s'avonds onszelf laten verwennen met het smaakmenu dat op het bord bij binnenkomst stond. Tussendoor in de prachtige omgeving 16 kilometer gewandeld. Dat is ook wel nodig om al dat lekkere eten een plaats te geven!:) Alles klopt: de mooie streek, de romantische locatie, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten. Een adres om te onthouden!

Ilse - woensdag, 29 november 2017 om 16:10
Meerdere keren met een grote groep komen eten en steeds zeer vriendelijk ontvangen, vlotte bediening, lekker eten en een gezellig kader. Zeker een adresje om naar terug te komen. Bedankt!

Ellen - maandag, 06 november 2017 om 20:05
Gisteren, zondag 5 november, hebben we de 50 jaren van mijn man gevierd in De Swaen met familie en vrienden. Heerlijke zelfgemaakte vlaai met koffie en daarna gewandeld in de mooie voerense omgeving. Bij terugkomst bourgondisch borrelen en vervolgens lekker gegeten. Fijne ongedwongen bediening!

Wilfried Rombauts - maandag, 02 oktober 2017 om 14:07
Davidsfonds Duffel en Waarloos waren 30/9 in De Swaen. Het eten was er zeer lekker (forel en Voerens stoofpotje). De bediening was er correct en zeer vriendelijk. Leuk was dat we met de hele groep konden samen zitten in het zaaltje. We komen privé zeker nog eens terug.

1 - 10Volgende 10 berichten

Cookieverklaring