Gastenboek Afspanning de Swaen

Klik hier om een bericht achter te laten in ons gastenboek

Henk Blom - zondag, 16 augustus 2015 om 21:45
Toevallig langsgekomen,heerlijke geur, dus naar binnen.(H)eerlijke herbergsfeer, ongedwongen en gastvrije ontvangst.Lekker gegeten,vers,mals en feestje op het bord. Zo moeilijk is het niet maar je krijgt het zelden.
En de prijs is net zo vriendelijk als het personeel.Weer geluk gehad...toevallig? Zo wil je wel terugkomen. (niet toevallig)

Christine - maandag, 01 juni 2015 om 10:46
Na via de site gereserveerd te hebben waren we blij verrast met ons geweldig mooie plekje in de zon op de binnenplaats!
Het eten was zoals vanouds erg lekker en de bediening heel vriendelijk. Ook onze gasten waren het hier mee eens👍. De prijs/kwaliteit is prima.
Wij komen hier zeker terug😊

Jan - zaterdag, 21 februari 2015 om 19:33
Na een flinke wandeling in de voerense streek zijn wij bij dit restaurant / eetcafe gekomen. Er heerst hier een warme sfeer, lekker bij de openhaard. We zijn vriendelijk ontvangen en het eten was voortreffelijk. Qua prijs zeer schappelijk.

Wij komen hier zeer zeker nog terug om een hapje te eten.
De kaart bied ook veel lekkere streekbieren wat een must is in belgie :)

fam Janssen, Thijs en Bervoets - woensdag, 12 november 2014 om 08:55
Vanaf dat we binnen kwamen voelde we (drie koppels) ons op het gemak door de huiselijke sfeer, het lieve en vriendelijke personeel en idem dito uitbaatster. Het eten was er superlekker en alles verliep super. Het is zeker een aanrader als je de mooie voerstreek bezoekt. Zeker prijs-kwaliteit. Wij hebben belooft om terug te keren, en je weet belofte maakt schuld!!!!

familie clinckspoor - woensdag, 22 oktober 2014 om 21:02
We waren met 20 personen te gast in afspanning de Swaen.
De ontvangst was zeer hartelijk, het eten was heel lekker en de service verliep, voor toch een groot gezelschap, heel vlot.
Prijs/kwaliteit een aanrader.
Keren zeker terug als we in de Voerstreek zijn.

Tiny Smeets - dinsdag, 29 juli 2014 om 20:00
Zaterdag 19 juli 2014, de warmste dag van het jaar tot nu toe. Ons zangkoor koos deze dag om een prachtige fietstocht door het glooiende Maasland te maken, met als hoogtepunt een gezellig etentje bij de Swaen. Het koelste plekje was voor onze groep gereserveerd. Een verrukkelijke maaltijd volgde: Voerens stoofvlees of forel. Als dessert een dame blanche, telkens op tafel gezet in een gezellige ongedwongen sfeer. We voelden ons hier heerlijk thuis.
Na zulk een maaltijd en de nodige koele drankjes konden we de warme terugtocht weer aanvatten.
Prijs/ kwaliteit van de maaltijd tip top in orde.
Zeker voor herhaling vatbaar.

theo en christiane - dinsdag, 24 juni 2014 om 17:12
juni 2014 voor derde keer een weekje in de voeren doorgebracht .en we hebben hier een lekkere konijn op grootmoeders wijze gegeten. heerlijk. komen in aug 2014 terug ....konijn eten.

Luc Lauwers - maandag, 12 mei 2014 om 15:53
Gewoon eventjes gaan eten. wat rondgetoerd en gaan eten in DE Swaen. Heel gezellig, vriendelijk en lekker. Daarbij een eerlijke prijs en heel gezellig. voor herhaling vatbaar

Paula Ramaekers - zondag, 11 mei 2014 om 19:30
Heerlijk gegeten,gezellige sfeer,vlotte bediening.
Aanrader, asperge menu!

Ingrid Verheyden - dinsdag, 11 maart 2014 om 13:27
Hallo,
Zondag 9 maart 2014 zijn mijn echtgenoot Peter,ik en onze voorzitster Jeannine van de Shar-Pei Club Belgium vzw op voorverkenning geweest in 's Gravenvoeren om onze jaarlijkse lentewandeling van de SPCB voor te bereiden.(Enige jaren geleden waren we al eens bij jullie voor de voorjaarswandeling van de Franse Bullen Club.Toen zijn we zeer goed verwend door jullie op alle gebied.)
We hebben daarna op jullie gezellige terras het Smaakmenu voorgeproefd en het was echt verrukkelijk voor de prijs.We waren direct verkocht dat dit menu het menu zal worden op onze SPCB wandeling zondag 04/05/2014.Ik heb zoals mondeling afgesproken hieromtrent u daarvoor reeds een pers.mail verstuurd.Tot ziens !

Ingrid Verheyden,Secretaris SPCB.

Vorige 10 berichten21 - 30Volgende 10 berichten

Cookieverklaring