Gastenboek Afspanning de Swaen

Klik hier om een bericht achter te laten in ons gastenboek

Ilse - woensdag, 29 november 2017 om 16:10
Meerdere keren met een grote groep komen eten en steeds zeer vriendelijk ontvangen, vlotte bediening, lekker eten en een gezellig kader. Zeker een adresje om naar terug te komen. Bedankt!

Ellen - maandag, 06 november 2017 om 20:05
Gisteren, zondag 5 november, hebben we de 50 jaren van mijn man gevierd in De Swaen met familie en vrienden. Heerlijke zelfgemaakte vlaai met koffie en daarna gewandeld in de mooie voerense omgeving. Bij terugkomst bourgondisch borrelen en vervolgens lekker gegeten. Fijne ongedwongen bediening!

Wilfried Rombauts - maandag, 02 oktober 2017 om 14:07
Davidsfonds Duffel en Waarloos waren 30/9 in De Swaen. Het eten was er zeer lekker (forel en Voerens stoofpotje). De bediening was er correct en zeer vriendelijk. Leuk was dat we met de hele groep konden samen zitten in het zaaltje. We komen privé zeker nog eens terug.

Fam Haak - woensdag, 27 september 2017 om 21:53
Afgelopen zaterdag 23 september hebben wij hier gegeten met 7 personen na een heerlijke nazomerdag. Het eten was meer dan prima en de bediening was vriendelijk. Een nostalgische locatie die oudheid uitademt in een mooie streek. Al met al zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Dank voor de gastvrijheid!

Familie Van Rillaer - dinsdag, 11 april 2017 om 14:58
Met 17 waren we, opa, oma en gevolg. Het was een absolute
aanrader, gezellig zaaltje, met zeer vriendelijke bediening en tijd om nog een babbeltje, onze menu's op voorhand
doorgemaild en het was meer dan perfect in orde, daar een
gezellig (streek)biertje bij. Iedereen zeer tevreden en onze
rekening viel ook heel goed mee. Dus zeker terugkeren en
verder vertellen! Hartelijk dank

Henny en Ali - dinsdag, 02 augustus 2016 om 17:43
Zondag gegeten in De Swaen en we vonden het echt heel goed, lekker eten, vriendelijke bediening die ook tijd had voor een praatje en echt gezellig zitten eten buiten op het terras. Lekker biertje en wijntje er bij echt een fijne avond gehad. Aanbevelingswaardig we komen zeker nog eens terug.

Roland Vaessens - dinsdag, 29 maart 2016 om 09:01
steeds als we hier komen worden we weer verrast door de gastvrijheid van de eigenaars, heerlijk eten in een heerlijke sfeer (authentiek) heerlijke bieren, zeker een aanrader.

peggy - maandag, 14 maart 2016 om 13:34
Afgelopen zaterdag mijn verjaardag gevierd met 18 personen, en hebben heerlijk gegeten!! Lieve zorgzame mensen, eerlijk en vers eten voor een mooie prijs, en de sfeer is fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar!

Alice - donderdag, 04 februari 2016 om 12:17
Heerlijk gegeten met z'n tweetjes bij afspanning De Swaen! Vriendelijke ontvangst en bediening door eigenaresse, prijs kwaliteit meer dan prima. Een aantal mooie streekgerechten, allemaal met de grootste zorg bereid en fantastisch op smaak! Echt een aanrader! prachtig historisch pand. Komen graag nog eens terug, in de zomer is het volgens mij buiten ook fantastisch om te zitten.

Mathilde Dormans - zaterdag, 21 november 2015 om 14:41
Een ontzettend fijn restaurant ,Kwaliteit en prijs zeer goed,
Hele vriendelijke eigenaren en fijne bediening. Een mooi historisch pand. Hier willen we graag blijven komen.
En nogmaals een aanrader voor eenieder. Groetjes Mathilde, kinderen en Opa

1 - 10Volgende 10 berichten