Gastenboek Afspanning de Swaen

Klik hier om een bericht achter te laten in ons gastenboek

jeanne boosten - zondag, 31 december 2017 om 13:25
zie dat een wandelmaatje ons al voor is geweest!!! Derde kerstdag- bestaat deze?- in 'Afspanning De Swaen' heerlijk en gezellig getafeld. Gereserveerd voor onze grote wandelgroep!!! Maar alle gerechten kwamen tegelijk op tafel, waardoor er gezamenlijk kon worden gegeten. De prettige bediening en romantische ambiance maakte het geheel in de mooie Voerstreek helemaal 'af'. Vraagt voor meer!!!

leonie - donderdag, 28 december 2017 om 16:36
"3e kerstdag" heerlijk geluncht en s'avonds onszelf laten verwennen met het smaakmenu dat op het bord bij binnenkomst stond. Tussendoor in de prachtige omgeving 16 kilometer gewandeld. Dat is ook wel nodig om al dat lekkere eten een plaats te geven!:) Alles klopt: de mooie streek, de romantische locatie, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten. Een adres om te onthouden!

Ilse - woensdag, 29 november 2017 om 16:10
Meerdere keren met een grote groep komen eten en steeds zeer vriendelijk ontvangen, vlotte bediening, lekker eten en een gezellig kader. Zeker een adresje om naar terug te komen. Bedankt!

Ellen - maandag, 06 november 2017 om 20:05
Gisteren, zondag 5 november, hebben we de 50 jaren van mijn man gevierd in De Swaen met familie en vrienden. Heerlijke zelfgemaakte vlaai met koffie en daarna gewandeld in de mooie voerense omgeving. Bij terugkomst bourgondisch borrelen en vervolgens lekker gegeten. Fijne ongedwongen bediening!

Wilfried Rombauts - maandag, 02 oktober 2017 om 14:07
Davidsfonds Duffel en Waarloos waren 30/9 in De Swaen. Het eten was er zeer lekker (forel en Voerens stoofpotje). De bediening was er correct en zeer vriendelijk. Leuk was dat we met de hele groep konden samen zitten in het zaaltje. We komen privé zeker nog eens terug.

Fam Haak - woensdag, 27 september 2017 om 21:53
Afgelopen zaterdag 23 september hebben wij hier gegeten met 7 personen na een heerlijke nazomerdag. Het eten was meer dan prima en de bediening was vriendelijk. Een nostalgische locatie die oudheid uitademt in een mooie streek. Al met al zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Dank voor de gastvrijheid!

Familie Van Rillaer - dinsdag, 11 april 2017 om 14:58
Met 17 waren we, opa, oma en gevolg. Het was een absolute
aanrader, gezellig zaaltje, met zeer vriendelijke bediening en tijd om nog een babbeltje, onze menu's op voorhand
doorgemaild en het was meer dan perfect in orde, daar een
gezellig (streek)biertje bij. Iedereen zeer tevreden en onze
rekening viel ook heel goed mee. Dus zeker terugkeren en
verder vertellen! Hartelijk dank

Henny en Ali - dinsdag, 02 augustus 2016 om 17:43
Zondag gegeten in De Swaen en we vonden het echt heel goed, lekker eten, vriendelijke bediening die ook tijd had voor een praatje en echt gezellig zitten eten buiten op het terras. Lekker biertje en wijntje er bij echt een fijne avond gehad. Aanbevelingswaardig we komen zeker nog eens terug.

Roland Vaessens - dinsdag, 29 maart 2016 om 09:01
steeds als we hier komen worden we weer verrast door de gastvrijheid van de eigenaars, heerlijk eten in een heerlijke sfeer (authentiek) heerlijke bieren, zeker een aanrader.

peggy - maandag, 14 maart 2016 om 13:34
Afgelopen zaterdag mijn verjaardag gevierd met 18 personen, en hebben heerlijk gegeten!! Lieve zorgzame mensen, eerlijk en vers eten voor een mooie prijs, en de sfeer is fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar!

1 - 10Volgende 10 berichten